Mötte våren i Tyskland

I torsdags åkte vi ner till Hannover med Vocado, där vi hade två konserter. En kort men naggande god resa. Härligt att få andas vårigt ljummen luft. Vi flög via Köpenhamn, där vi alltid blir tvugna att springa från gate till gate. Så vi har egentligen aldrig sett så mycket av den flygplatsen, men den är säkert fin. Vi hann med flyget i alla fall och det är ju det viktiga, men när vi kom fram till Hannover visar det sig att våra väskor inte hunnit med samma flyg som vi... ojdå, tänkte vi som hade alla våra konsertkläder i dom. Men tack vare den hjälpsamma kvinnan på Lufthansa, så ordnades det att väskorna budader över till Neustadt där vi var. Men med mycket liten marginal, endast 30 minuter innan konserten började ;)


Konserten på slottet Landestrost gick väldigt bra, och vi fick god plockmat innan vilket inte hör till vanligheten. Sen avslutade vi kvällen på en italiensk restaurang, där vi tog oss den sedvanliga "Ein piltz, bitte", och jag slog på stort och åt fantastiskt goda vitlöksscampi... mm mumma!

Dagen efter gick vi runt i Göttingen och fotade vår ;) och fikade på uteserveringar, innan vi åkte till Burg Bodenstein där vi hade vår andra och sista konsert. Även den utsåld ;)


Efter konserten bjöds vi på vin och gott sällskap nere i källaren, en härlig avslutning på resan.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0