Konsert i Nye

och spöregn nästan hela dagen. Det blev en trevlig avslutningskonsert på denna miniturné i Småland, och regnmolnen gav sig av när vi började sjunga. Sen blev det en lång resa genom sveriges sköna landskap på väg hemmåt, eller ja.. hem till Joel i Kungsör, där vi klev innanför dörren strax efter midnatt.

Idag ska det repas ännu mer, planeras inför releasekonserten som är nästa lördag och mycket annat administrativt arbete, så här på den egentliga vilodagen. Och ikväll blir det kräftskiva hos Joels pappa :-D

Utflyktsdag

Ledig dag på vår lilla Smålandsturné, och då ville vi ju såklart passa på att se vad omgivningarna här runt Rumskulla hade att bjuda på - och det visade sig vara ovanligt mycket. Rumskullaeken, Europas största och äldsta träd tornade upp sig mycket mäktigt, ett (långt) stenkast härifrån. I Emils Katthult, den autentiska inspelningsplatsen, fick vi uppleva lite barndomsminnen och hann även sona våra synder från konserten igår i Snickarboa. Slutligen besökte vi Europas största mobila klippblock, Runke Sten, som står ute i skogen och balanserar på en spets. Vi lyckades med gemensamma krafter faktiskt få den lite i rörelse!



På kvällen besökte vi Amandas syster Emma-Maja (känd från affischen) och hennes Jonas, som bjöd på en utsökt grillmåltid. Mycket trevligt! Nu styr vi mot Vetlandatrakten, och dagens konsert i Nye! Vi hörs! :)

Rumskulla

Lämnade Kungsör i sakta mak igår morse, och körde lugnt och försiktigt ner till Småland. Roadtrip är någonting vi älskar, och svenska landsbygden är underbar och bjuder alltid på skratt. Det går ju inte att hålla sig för skratt när man åker igenom Äs till exempel, lika roligt varje gång :-) Passerade även en skobutik i Kinda som låg vid en bro, och som därmed hette "Skon på bron", väldigt roligt det också. Kanske är vi en smula lättroade, vad vet jag.

Konserten gick väldigt bra och det var väldigt mycket folk i kyrkan. Man fick antränga sig lite extra mycket för att komma ihåg allt nytt, eftersom vi arrat om en del nu när Emma har slutat, men jag tror nog att vi kom ihåg det mesta ;-)





Idag blir det hästridning, besök i Katthult och mycket mer. Vi får se vad dagen ger mer.

 

 

Rep i Kungsör

Första Vocadorepet sedan vår långa vistelse i Kanada och USA, och denna gång på fem personer. Just nu känns det tomt och annorlunda, men vi känner oss hoppfulla inför dom kommande sommarkonserterna. Imorgon drar vi söderut, mot Småland närmare bestämt, och vårt första stopp blir i Rumskulla.

Passade på att ta ett kvällsdopp här i ljuvliga Kungsör, för det förtjänade vi efter en hel dags sjungande i denna värme ;-)

Kanada!

Har varit med om en helt fantastisk resa, resan till Kanada och USA blev över förväntan bra (och jag hade skyhöga förväntningar). Underbara människor, fantastiskt väder, valar, hummer... you name it ;-) Har tagit tusen bilder, om inte mer. Hinner dessvärre aldrig lägga upp allt för jag kastades direkt in i verkligheten dagen efter att vi landade här hemma, och jag har jobbat dubbelt sen dess, så det är nästan så att jag inte har hunnit packat upp väskan än...

Och på torsdag drar vi iväg på våran Sommarkonserts-turné, med början i Småland. Härligt mycket just nu :-)

På 4H i fredags

med min systerson Hampus. Hämtade honom på dagis efter att jag slutade jobba. Alltid lika roligt att titta på alla djur, ibland är det nästan så att jag tycker att det är roligast själv ;-) Jag förundras så över att Mamma-gris kan vara så himla stor, så stor så att man får lite dinosaurie-feeling. Makalöst stor helt enkelt.



Hann klämma in två intensiva dagar på Blomsterlandet denna vecka också, fick vara med om inventering för första gången, och jag kan ju räkna så det gick ju bra ;-) Haft en lite tjorvig axel bara, så det har varit lite extra jobbigt när man lyfter så mycket hela tiden. Men nu tror jag att det börjar kännas bättre, och nu ska den få vila länge för imorgon drar vi iväg till Kanada.
Det ska bli fantastiskt skoj, ska fota massor och speciellt när vi är i New York dom sista dagarna. Skoj, skoj!

RSS 2.0