Missoni

Ledig förmiddag, resulterade i Missoni-shopping. Har varit lite nyfiken på sammarbetet mellan Missoni och Lindex, och speciellt sugen på en av klänningarna man sett i reklamen, så jag passade på att åka och kika lite nu när jag var ledig. Klänningen visade sig inte va lika snygg som i reklamen, så den skippade jag, däremot så hittade jag två söta mössor och ett Iphone fodral. Det är roligt att shoppa märkeskläder när det är så billigt, mössorna kostade 129kr, och fodralet 149kr, som hittat ;-)
 
 

Choklad & Vinprovning

I måndags var jag och Lukas på Choklad & Vinprovning i Stockholm, som jag fick i julklapp förra året. Det var väldigt trevligt, men framför allt väldigt gott :-D
Så nu fick man lite tips på bra viner och olika smakkombinationer. Har bestämt mig för att i höst prova mig fram bland alla olika Rippasso viner, ett vin som föll mig på läppen i måndags. Rippasso viner görs på rester av Amarone druvor och blandas upp med inte lika exklusiva druvor, och får därmed ett billigare pris än Amarone vinerna, men minst lika gott tydligen. Låter bra tycker jag, så det ska provas ;-)
 

Tuff, tuff

Hemkommen från en helg med konserter i Ronneby och Höör, trött som bara den. Hemma en lite stund, röja upp efter det lilla vilddjuret som gått bananas när vi varit borta (en golvlampa och en blomkruka fattigare), och snart iväg till Stockholm igen för vin och chokladprovning med maken min. Så här i efterhand skulle man kanske kunnat valt en lite mer lämlig dag för detta, en dag då man inte gått upp 04.30, åkt tåg i lite drygt sex timmar och en dag man inte ska upp och jobba efter...
 
Men bara vi kommer iväg, blir det nog trevligt ;-)
 
 
Lilla Rasmus får oss att känna oss lite som småbarnsföräldrar gör (tror jag). Han är söt när han sover.


 
 
 
 

Normal dygnsrytm

Dagarna flyter ihop till en enda sörja när man kommer hem så här och ska försöka ställa om till någon slags normal dygnsrytm igen. Har ändå haft det ganska lugn och skönt den här veckan, bara jobbat kvällar. Har dessutom visat min enorma kärlek till Lukas genom att ha stigit upp kl04.00 och åkt in till stan för att hämta honom på jobbet (två morgonar i rad) Vad gör man inte när man bor på landet och ägen en bil som båda väldigt gärna vill ha ;-) Så det här med någon slags "normal" dygnsrytm har inte riktigt infunnit sig än...
 
 
Men vad gör väl lite rubbad sömn, när man kan gå ute och pula lite om dagarna. Drog föresten upp lite morötter idag, ursnygga om ni frågar mig ;-)
Nu ska det lagas lite mat, och packas en liten väska inför resan till Höör imorgon innan det bär av till jobbet. Det är min fredag i ett nötskal det.
 
 

Ombyte förnöjer

Saknade min gamla blogg så mycket, och det blev lite för jobbigt och svårt att komma på roliga gröna saker att skriva om hela tiden så nu tänkte jag att jag skulle byta igen. Här kan jag skriva om vad som faller mig in tänkte jag. Men bli inte förvånad om det blir en hel del grönt även här ;-)
 
 
Plockade mig en liten septemberbukett för en stund sen, i den mysiga solen :-D
RSS 2.0