Halloween

Idag är dagen då man får vara på sin vakt, för kanske att det kommer små läskiga barn som vill ha godis, och då är det bäst att man ge dom det. Tro mig ;-) Gjorde en pumpa förra veckan, får se om den lyckas skrämma iväg några... moahahaha!

Bloggar som jag följer

Har blivit en riktig bloggläsare på senare tid, och jag farscineras över att det finns så otroligt många bloggare, en hel rymd full av bloggar och jag läser bara en liten bråkdel av dom. Tänkte visa er vilka jag tycker mest om, och den gemensamma nämnaren är nog att alla tar väldigt fina bilder.

 

Josefine Bongcam som bor på Gotland har en väldigt fin blogg, som vad jag har förstått byggt sin hemsida och blogg helt själv. Hon skriver kanske inte så mycket, men tar desto vackrare naturbilder helt i min smak ;-)

 

 

 


Pyssliga, påhittiga och nyblivna mamman Majalisa, som jag gick trädgårdsutbildningen tillsammans med, skriver i sin blogg Talgoxar och porslinstankar, dom mest poetiska och söta texterna, jag kan lova att man blir fast. Fina Sockermaja ♥




En väldigt fin fotoblogg, och Elin, vars blogg jag pratar om tar helt fantastiska porträtt & bröllopsbilder.





Har ingen aning om hur jag fastnade för den här bloggen, men jag snubblade väl över den kan jag tänka. Hon, Kakan tar fina bilder och bloggar en del om mode, vilket jag tycker om.

Lördagsmys... med mig själv.

Jobbade sent fredagkväll, och sen var det bara att åka in och vara på Konsert & Kongress klockan nio igår, där vi hade "framtidståget" med alla Postenanställda. Kan faktiskt hitta en hel del andra saker som skulle vara så mycket roligare att göra en solig lördag, högskoleprovet till och med...

Vid halv fem fick vi gå hem i alla fall, och då tog jag en sväng förbi syster yster och hennes små buspojkar. Blev inte där så länge för jag var så trött, så sen drog jag hem till katten och hängde i soffan resten av kvällen. Festade loss med lite glass ;-)

 

Bästa New York- köpet i somras!

När jag ändå är inne på resetemat idag, kom jag att tänka på mitt kanonköp som jag gjorde i New York i Juli och som jag använder flitigt fortfarande. Överlevde tumultet, och den helt absurda världen av underkläder inne på Victoria´s SecretFifth Avenue, och lyckades till och med köpa lite bra saker, kanske till och med det bästa inköpet på hela resan. Jag gillar ju inte parfymer, tål inte den starka alkoholen som sticker i näsan och som ger mig huvudvärk, men där hittade jag ett doftvatten, som jag fulkomligt älskar. Köpte lite hudkrämer i samma doftserie, och även dom är kanon. Rekommenderas varmt :-)

Taiwan

Tänkte att nu är det väl ändå dags att lägga ut lite bilder från Taiwan. Det var verkligen en häftig upplevelse på många sätt, kul att få känna sig som en riktig stjärna och få skriva autografer och få höra flera säga " oh, you´re so cute". Det värmer mitt hjärta när jag tänker tillbaka på det ♥

Catfight

Kom som sagt igång med träningen igen den här veckan, och idag har jag sån träningsverk så det var svårt att stiga upp ur sängen imorse :-/

När jag var och tränade första dagen i måndags, så kände jag mig så iakttagen när jag gick in i salen, där alla väntade på att passet skulle börja, och när jag hade tagit min plats så såg jag att det var en tjej i min ålder som tittade lite extra åt mitt håll, så pass så att jag började tänka att, hmm känner jag henne? borde jag ha hälsat?...
Passet drar i alla fall igång, och jag försöker hänga med så gott det går, och som tur var hade vi vikarie så det var ingen som kände igen passet, det var helt nytt för alla, skönt! Jag försökte titta på intruktören hela tiden för att hänga med ordentligt, men sneglade åt tjejens håll för att se om hon fortfarande tittade, och det gjorde hon då och då... Det hela blev väldigt konstigt, kändes liksom som att hon tävlade mot mig, och ville vara bättre... och jag är ju inte den som är den, så jag kämpade på lite extra, mer än vad jag egentligen orkade. Så himla lustig situation alltså, säkert inbillade jag mig allt ihop, men det kändes verkligen som att det var en tävling hon och mig emellan.

Och det roliga, var att igår när jag var där igen på ett lunchpass, så var hon också där. Jäklar vad jag bräckte henne med hästlängder då allstå ;-) Får se om vi stöter på varandra imorgon igen... hehe :-)

Lite skryt bara

Kan inte låta blir liksom, har haft en väldigt produktiv dag hittills, städat i köket, sorterat posten, tvättat fönstrena utvändigt, slängt sopsorteringen, tvättat bilen, handlat mat och snart ska jag åka iväg till jobbet, det var länge sedan man var där nu. Hurra för duktiga mig, och en klapp på axeln :-) Dessutom blir jag överlycklig när jag lyckas få ihop högtryckstvätten, bara det gör min dag liksom. När man ändå är i farten kanske jag skulle prova på att byta till vinterdäck själv också... eller inte ;-)

Lite ensamt...

känns det utan Lukas måste jag säga, vi sitter liksom ihop i vanliga fall, men jag antar att det är viktigt att sakna varandra någon gång ibland. Så nu jag får nöja mig med Ludde istället, jag skulle kunna hänga med honom i soffan hela dagen egentligen, och bara mysa. Men jag lyckades faktiskt ta mig iväg till Friskis både idag och igår, efter en träningspaus på cirka fyra månader drygt... soffpotatis- Malin. Men nu ska jag komma i form igen hade jag tänkt, håll tummarna!

Nu ska jag iväg och hämta grabbarna- bus på dagis, det är dags för lite Moster-time, medans mamma & pappa får handla tapeter och mat i lugn och ro.


Hemma

efter väldigt mycket fläng och resande ett dag. Asien var helt fantastiskt, vilka upplevelser man har fått varit med om, och jag har hur många bilder som helst att visa. Dock, har jag blivit lämnad ensam nu, skjutsade Lukas till Arlanda i morse, för han ska åka till Canterbury, England med skolan och vara där några veckor. Det känns lite tomt måste jag säga, har inte varit ifrån varandra så mycket på väldigt länge, men det är säkert nyttigt och tack och lov för Skype ;-)

Så nu ska jag ladda här hemma ensam, i nästan två vekor innan det är dags för några konserter till, och det känns som jag verkligen behöver det. Har tappat sång-gnistan helt, känns inte så roligt alls just nu... hoppas på att lusten, glädjen och motivationen kommer tillbaka snart.

Chokladens hemland

Hade en väldigt trevlig helg i Belgien, med våra vänner som bjöd in oss till deras Stemvorkfestival. En snabbvisit, men vi hann med en hel del, turistade i en medeltida stad, åt musslor, drack vin och åt choklad... sjöng lite också förstås ;-)

Nu är man hemma och tvättar och laddar inför nästa resa som börjar imorgon, Taiwan, Kina och Singapor väntar. Känner mig inte det minsta sugen just nu, skulle helst bara vilja vara hemma. Låter säkert knäppt, men vi har ju varit ute och flängt så himla mycket ett tag nu, så man värdesätter ett natt i sin egen säng väldigt högt. Nåväl, jag har några timmar på mig att peppa ordentligt, det blir säkert bra.

Ett år sedan

och saknade är enorm. Vi hade så himla roligt ihop, och hon var alltid så snäll och klok, vår lilla mamma ♥ Ibland tror jag fortfarande att hon ska komma tillbaka. Det är så orättvist...

RSS 2.0