Hon är hemma nu

Matilda har anlänt idag, hennes sportlov är i full gång och hon blir hemma hela veckan. Mycket trevligt tycker vi, även om hon styr och ställer ibland ;) Brukar även bli ganska flummigt när hon kommer hem och visar sina nya påhitt.



 

Vatten, viktigare än man kan tro.

Vet inte hur det kommer sig men jag verkar inte kunna ta hand om mina krukväxter, trots min utbildning... Men jag ser ju knappt till att dricka själv, så det är väl inte så konstigt. Dom enda som verkar överleva är suckulenterna, alltid nåt.

Kvällsbad

Riktigt skönt med ett bad så här på kvällskvisten. Rekommenderar varmt att hälla i lite olivolja i badet, då blir man len som en barnrumpa efteråt. Måste köpa lite mer av min favorit tvål, citron duchtvål från Body Shop, för nu tog den slut.

Kanoters! vilken helg

Laddade imorse med en riktigt stadig frukost på Borgallén, och nu sitter vi återigen i studion redo för att slå våra stämband ihop ;) Skönt med söndag, åker hem framåt eftermiddagen och sen blir det nog slapp i soffan och uppladdning inför den kommande veckan som lär bli en aning intensiv.

Saturday recording

Ännu en dag i studion. Har påbörjat dom sista låtarna, så nu är alla i rullning så att säga :) Förhoppningsvis blir det en skiva av det här till slut :) Idag hade vi förstärkning av lilla Axel som peppade oss och så hade vi monitorer så att vi kunde se varandra mellan de olika rummen. Ballt ;) Nu ska vi snart åka hem och äta lite mat.

Onsdag

Har hunnit med ganska mycket idag. Varit till banken och betalt räkningar och varit ut till huset och burit in en hel pall pellets, så nu kan Ludde få det riktigt varmt och gott igen. Nu ska jag laga lite mat och sen ska jag sätta mig ner och tok arra nya låtar till Vocado. Koncentration, koncentration.. men först mat i magen så att inspirationen kommer.


Helgens födelsedagstårta

Blev lite tårtbak i helgen, måste ju fira Joel även om det är rephelg liksom ;) Googlade runt lite och hittade recept på en sån där tårtbotten som både är lite maräng- och sockerkaksaktig. Pinocciotårta heter den tydligen, och superenkel. Man behöver bara två bottnar, lite vispgrädde och bär. Själv hann jag bara grädda den ena bottnen, så Joel och Lukas fick grädda den andra.

Hampus 3 år!

Stort grattis till mitt älskade lilla gudbarn, som fyller år idag. Tror dock inte att han har kommit upp i den åldern så att han sitter och kollar in mosters blogg direkt. Men grattis i alla fall :) Får se om vi hinner åka och äta tårta hos honom imorgon, i så fall tar jag med mig mina Vocado-kollegorna. Tårta vore ju gott ;)

Har köpt figursaxar till honom, för han älskar tydligen att klippa i papper och då blir det ju ännu roligare med roliga saxar. Sen har jag köpt två tavlor, en med alfabetet och en med siffror från en tjej som designar sånt här på fritiden. Kolla in hennes hemsida, Fröken From.

Jag är nog en datornörd..

Jaha, då sitter man här igen då. Blir nog lite för mycket tid framför datorn emellanåt, men det är ju för att det finns så mycket roligt att göra här. Oändliga möjligheter ;P Tittade precis på Sveriges Mästerkock, och blev lite sugen på att göra en Bouillabaisse, får se om jag orkar med det idag. Nu ska jag iväg och träna.

Fick min önskan uppfylld

Vill verkligen inte vara dryg nu.. men det här var nog dom godaste semlorna jag någonsin ätit :D Lukas spexade till med att köpa en blåbärs-semla och en wiener-semla, och det blev verkligen en fullträff, 10 poäng av 10 möjliga. Brödet var superduper färskt, rekommenderar ICA- kvarnen helt klart. 
Ok, nu räcker det... sammanfattningen lyder: Det var gott! ;)

 


Fikasugen

Har varit konstant fikasugen idag, hoppas Lukas kommer hem med en semla snart som han är skyldig mig ;) Sitter och tittar i mina böcker, och suktar efter alla bakverk. Tur att det är så många som fyller år nu dom närmsta veckorna så man får baka och äta gott med en bra anledning ;)


Har tagit riktiga vuxen poäng idag, först lämnade jag Adrian på dagis i morse precis som många andra mammor och pappor. Han är ju förvisso inte min pojke, men det måste ju gillas som vuxenpoäng ändå?
Sen åkte jag ut till huset och fixade pannan, skottade lite snö och pratade med sopgubben. Att konversera med sopgubben måste ju vara massvis med vuxenpoäng. Synd att det var sista gången det företaget körde, för han var riktigt trevlig och hjälpsam. Får se till att bli vän med en Rangsells- gubbe nästa gång då.

Nej, nu ska jag röja här hemma, det behövs verkligen. Sen är det bara att klä på sig uniformen och åka till jobbet. Postis-Malin :)

Nästan färdig

Är nästa färdig med tackkorten som vi ska skicka till alla som var med på bröllopet. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. Har tänkt på det så länge men inte orkat ta tag i det. Så nu dyker dom förhoppningsvis upp i några brevlådor här och var nu i veckan.


Satt en hel dag förra veckan och pysslade, använde min nyinköpta pappersskärare som användes flitigt. Samma tema som inbjudningskorten och programmen. Jag älskar verkligen sånt här. Skulle gärna gifta om mig bara för att få pyssla med sånt här igen :)

Nu ska jag åka och hämta Mari som har varit och tränat, och sen ska vi åka och hämta Adrian på dagis, så jag får se var det ligger. Kan vara bra att veta, eftersom jag ska lämna honom där imorgon.

Sen ska jag möta upp Lukas för att åka till hans klasskompis som bjuder på inflyttningsfika. Ska bli spännande att få träffa dom.

Is

Var ner till stadsparken och tittade på dom vackra skulpturerna. Häftigt! Nu håller dom ju riktigt bra också, när det är så kallt :) Dom är alltså runt 1- 2 meter höga vissa av dom, vilket är svårt att förstå när man bara tittar på bilderna.

Kärlekens dag

Tycker nog egentligen att det är lite fånigt med Alla Hjärtans Dag. Man kan väl visa sina nära och kära kärlek vilken dag som helst på året, gärna hela tiden :)

Idag tog vi en välförtjänt sovmorgon, efter en arbetsam helg får man väl ändå ta och säga. En mysig frukost med en snörvlig och hostig Lukas som låter som Barry White ;)


Ska se till att få lite kaffe i kroppen nu, och sen ska jag gå ner på stan och titta på dom där isskulpturerna som dom har ställt ut i stadsträdgården.

Lördag

Är helt matt efter en dag med inspelning, och massa prat om framtiden och dålig sömn. Det är inte lätt här i världen direkt. Men skivan kommer att blir bra. Det kan jag lova :)


Trötta men nöjda sångare :)

Mycket snö

Har äntligen kommit fram till Örebro efter en jobbig biltur i den yrande snön. Men vi tog det riktigt lugnt och försiktigt faktiskt. Hann spela in lite i Tysslinge kyrka, och imorgon blir det mer. Nu ska vi avnjuta Joels lasagne som han pratat så gott om hela dagen ;)

Ny istid

Vilket bakslag! Från en underbart vårig dag med strålande solsken och fågelkvitter, till det här. Vinden piskar mot rutan och snön yr åt alla håll. Har hållit mig inne hela dagen än så länge, har suttit och pysslat, klippt och klistrat ända sedan imorse. Visar sen vad det blir för något ;)


Var tvungen att muntra upp mig när man är omringad av det här skitvädret. Gjorde muffins igår kväll (var tänkt att det skulle bli kladdkakemuffins, men dom blev kvar lite för länge i ugnen tyvärr)
Ska klämma i mig en till innan jag trotsar vädret för att åka och träna. Andra tränigsdagen i rad, och tredje täningen den här veckan. Duktiga jag, få se hur länge detta håller i sig.

Pärlhyacint- kärlek

Solen skiner, fåglarna kvittrar och Malin skuttar runt av vårkänslor :) Det går åt rätt håll kan man säga. Längtar efter att få gå barfota i det mjuka gräset och pula i rabatter och mycket mer. Men än så länge får man nöja sig med att köpa hem sånt här ögongodis.


Gick av jobbpasset igår, så nu väntar en veckas ledighet därifrån i alla fall. På fredag drar vi iväg till Örebro igen, för att ha en lång inspelningshelg med Vocado. Det är så kul och pilla  med inspelning för det är ett riktigt pillgöra, och den här helgen ska vi göra pålägg i en kyrka för att få äkta reverb på vissa delar. Blir nog coolt när det blir färdigt.

Ska försöka arra lite till gruppen också nu när man är lite mer ledig. Men ibland är det svårt att ta sig i kragen och göra det, speciellt när det är saker på TV som man vill titta på. Ikväll är det tex. Sveriges Mästerkock, det kan man ju inte missa. Och igår gick Sofias änglar, som jag ska titta på nu tänkte jag, det värsta är att man gråter floder bara , så det är bäst att ladda upp med näsdukar.

Vilken soppa...

Passar på att blogga när jag har mycket tid, många inlägg på bara en dag. Det kan väl inte skada? ;) Har precis klämt i mig lite lunch, rester från gårdagen soppa. Symboliserar lite hur allt känns just nu... som en rörig soppa.


Men det sker lite framsteg i alla fall. Har tagit tag och börjat träna igen, är ju rätt ledig på dagarna vissa dagar och då kan man ju fördriva tiden på Friskis istället för att häcka hemma framför TV:n eller datorn. Har investerat i ny outfit, så nu känner man sig hipp också vilket gör att man kämpar lite extra. Ha ha vad töntigt :D

Smycken

Hann gå på vernissage med systrarna nere på Godsmagasinet i lördags förmiddag. Roligt, det finns ju inga begränsningar på vad man kan göra nu för tiden. Det gäller att sticka ut och det får man väl säga att detta gör, men jag vet inte om just dom här är så lätta att bära runt halsen direkt.

Hanna Hedman heter hon som har gjort allt i alla fall.

Beslutsångest

Mycket som händer just nu, och framförallt när det gäller Vocado. Hade ett extra insatt möte i lördags för att reda ut en del saker, men det gick väl sådär kan man säga. Istället för att göra framsteg tog vi nog några kliv bakåt... Usch man blir alldeles gråhårig, vet inte vad man vill och tycker riktigt.

Får se hur det blir i sommar och höst, om vi kan jobba med det här på heltid. Vore häftigt att säga att man jobbar som musiker/sångare om någon frågar vad man gör, om det så bara är för några månader. Hi hi :)

ÄNTLIGEN EXAMEN, KLAPP PÅ AXELN


Har efter nästan ett helt år efter avslutad utbildning, äntligen fått mitt examensbevis :) Känns skönt att det är klart, läste ikapp en kurs i höstas som jag missat. Kändes så dumt att allt skulle falla på det. Så idag när examensbeviset dök upp i brevlådan, kom lättnaden. Känns kanon!

Så nu har vi precis firat med årets första semla, mums. Annars så har jag väl mest bytt bajsblöjor idag känns det som... tre stycken närmare bestämt, och en kiss på golvet under loppet av ett fåtal timmar... suck. Hoppas Adrian är lite snällare mot sin moster imorgon.


Fick egentligen inte lägga ut den här bilden på Lukas, men jag tyckte att den var så talande på något vis ;) Nej, nu ska jag laga lite mat och sen sticka iväg till jobbet. Får se om det blir några mer explotioner, som dom pratade om på radion idag. Spännande, om det bara är brandsläckare som folk skickar och som exploderar så är det väl ok, men inga bomber tack! Hoppas jag får sitta vid datorn ikväll och koda istället för att kasta paket ändå..



RSS 2.0