Pärlhyacint- kärlek

Solen skiner, fåglarna kvittrar och Malin skuttar runt av vårkänslor :) Det går åt rätt håll kan man säga. Längtar efter att få gå barfota i det mjuka gräset och pula i rabatter och mycket mer. Men än så länge får man nöja sig med att köpa hem sånt här ögongodis.


Gick av jobbpasset igår, så nu väntar en veckas ledighet därifrån i alla fall. På fredag drar vi iväg till Örebro igen, för att ha en lång inspelningshelg med Vocado. Det är så kul och pilla  med inspelning för det är ett riktigt pillgöra, och den här helgen ska vi göra pålägg i en kyrka för att få äkta reverb på vissa delar. Blir nog coolt när det blir färdigt.

Ska försöka arra lite till gruppen också nu när man är lite mer ledig. Men ibland är det svårt att ta sig i kragen och göra det, speciellt när det är saker på TV som man vill titta på. Ikväll är det tex. Sveriges Mästerkock, det kan man ju inte missa. Och igår gick Sofias änglar, som jag ska titta på nu tänkte jag, det värsta är att man gråter floder bara , så det är bäst att ladda upp med näsdukar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0