Fina penséer

Just nu gör jag bara saker som inte är första prioritet. Fixar och donar utomhus, städar växthus och lekstuga och massa annat. Men jag gör sånt som gör mig glad, så att allt annat känns lite bättre. Många blandade känslor med flytten helt enkelt.


Men vi har tömt frysarna på gammal mat idag i alla fall, och imorgon ska Mari och jag åka ut och städa inne ordentligt. Nu ska jag börja packa här också, för det är ju på tiden kan man säga ;-)

Blåkulla nästa

Fick för mig imorse att det var Skärtorsdag redan idag, så när det plingade på dörren så tittade jag inte så noga genom hålet innan jag öppnade för jag trodde att det skulle vara någon påskkärring, men tji fick jag. Där stod en gammal man från Jehovas vittnen... suck. Han fick inte något godis ;-)


Lite senare plingade det till i mobilen, och jag fick ett trevligt mms av syrran men en bild på hennes lilla påskkärring. Söta lilla Adrian ♥

Mer vår

Spännande helg

Det blev en lång helg i Stockholm med styling och fotografering inför skivan, och det var riktigt kul. Är otroligt spänd på att se resultatet.

Jag vill vara en blåsippa

Är alldeles öm i tumgreppet idag efter allt krattande igår, men nu är så gott som allt färdigkrattat så nu ska jag bara köra bort alla tusen högarna.
Passade på att njuta ännu en gång av blåsippsbacken som står i full blom nu.


 

Onsdag

Efter mycket om och men så har vi nu beställt tapet till sovrummet. Har suktat efter den här tapeten i flera år, och nu när jag äntligen skulle slå till så hade den utgått ur sortimentet. Suck, så vi ringde till den svenska leverantören i Göteborg och frågade om dom hade några rullar kvar, och dom i sin tur ringde till företaget som gör tapeterna i England, och nu äntligen ska vi få våra rullar (om tre veckor).
Krångliga? vi?.. nejdå inte alls ;-)

 

Annars händer det väldigt mycket just nu. Flytten sker under påskhelgen nästa vecka och det är massor att fixa. Skulle köpa lite golv på ikea igår, för att kunna lägga i där det saknas golv när vi tog bort garderoberna. Men det golvet hade utgått, så nu måste vi lägga nytt antar jag och det kommer vi nog inte att hinna innan vi flyttar in. Hinner nog inte måla och tapetsera i köket heller, för vi kan inte bestämma oss för vilket tapet vi ska ha ;-)

 

I helgen ska vi ta foton till skivan, och det kommer nog bli kul. Har skaffat oss en riktigt proffsig fotograf, en stylist (som stylat Robyn) och en hår & makeupartist. Hoppas, hoppas att det blir som vi har tänkt det. Läskigt när man lägger ner så mycket pengar på det, då vill man verkligen att det ska bli bra.

 

Nu ska jag göra kaffe till Lukas som kommer hem snart, och sen ska jag iväg och köpa lite flyttkartonger så jag förhoppningsvis hinner börja packa lite innan vi drar till jobbet.

"Sista" inspelningshelgen

Befinner mig i ett soligt och vårigt Örebro, och nu börjar man se slutet på den här skivinspelningen. Bara finputset kvar ;-) Var i Tysslinge kyrka hela dagen igår, och när man inte var inne i kyrkan och sjöng så låg vi utfläkta på kyrkogården och lapade solsken.

Blåsippan ute i backarna står

niger och säger, att nu är det vår!

Ny vecka, nya tag

Har varit ute i huset med syrrorna hela dagen idag, delat saker till förbannelse, det tar aldrig slut. Men det har gått bra idag, alla har varit nöjda och glada och imorgon kör vi på igen. Även på onsdag ska det delas saker. Hoppas på mer sol så att allt känns lite lättare.


Hittar fina gamla saker, burkar, foton och mammas och pappas bröllopspar som dom hade på bröllopstårtan :-)

Ledig Lördag

hör inte till vanligheten ;) Konstigt att inte vara med Vocado en helg, vet nästan inte vad man ska göra på en ledig Lördag. Dagen började med en bilbesiktning, som gick hur bra som helst. Inga anmärkningar :D
Sen tog vi en sväng till Media Markt, bara titta inte köpa. Därefter en fikastund hos svärfar.

 

Har gått och funderat över tapeter i några veckor, för jag skulle så gärna vilja tapetsera lite i huset innan vi flyttar in. Inte alls mycket, men bara så att det känns lite nytt och mer som vårat eget. Hittade en tapet i Hus & Hem som jag är lite sugen på, men det var inte alls lika snygg i verkligheten. Så nu står jag på ruta ett igen... slutar säkert med att det inte blir något alls för att jag inte kan bestämma mig ;-)

Mitt Uppsala

Blev så inspirerad häromdagen när Mari och jag satte oss ändes ån och njöt av solen, så igår tog Lukas och jag en sväng genom stan, och jag gick lös med kameran. När man får sitta på bryggan längs fyrisån och fika, då är det vår :)

RSS 2.0