Ledig helg

Har varit fullt upp hela veckan. I måndags och tisdags jobbade jag både på Posten och Blomsterlandet, 14 arbetstimmar på en och samma dag, två dagar i rad.  Lite mastigt, men det gick bra. Sen har jag jobbat resten av veckan på blomsterlandet, mycket att göra, varmt och stundtals stressigt, men trevligt och skönt att vara ute hela dagar. Klämde in både en studentmottagning och en 25-årsfika i veckan också, så vi har haft fullt upp som sagt.

Men sen har vi varit helt lediga den här helgen, inga konserter eller rep av något slag, helt lediga! :-) Så vi har varit hemma och pulat med allt möjligt. Men det som har stått överst på prioriteringslistan har varit att göra klart sovrummet. Igår spacklade vi färdigt och målade, och idag ska vi tapetsera fodväggen och lägga in golvet. Så förhoppningsvis kan vi flytta in där ikväll eller imorgon. Ska bli så skönt, äntligen kan det kanske bli lite ordning och reda här.


Slängde bort penséerna nu och satt dit lite nytt och fräscht istället. Tror att jag håller på att bli en sån där Lobelia-kärring, hemska tanke :-/... Men just den här lila varianten är ju typ oemotståndlig ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0