Vilken helg!!

Så kom den äntligen, den mest efterlängtade dagen på länge (kanske någonsin) i Vocados historia - releasedagen för vår första skiva! Den här skivan har ju haft en historia egentligen värd ett par blogginlägg själv, men vi kan väl sammanfatta det med att ett och ett halvt års inspelningar, mixningssessioner, fotograferingar, design, stötning, blötning och mycket mer, samt ännu längre förberedelser, ångest och förväntan nu finns samlade på 14 x 12 cm och 46 minuter. Det känns tämligen bra!


I onsdags dök så försändelsen upp på fraktterminalen i Örebro, och vi kunde lyckliga pusta ut över att kunna visa upp och sälja skivan på dess releasekonsert! Konserten och den efterföljande festen hade vi lagt i Avesta, där vi träffades för snart sju år sedan. Vi är ju lite nostalgiska av oss! ;-) Dessutom kunde vi vara i en fantastisk konsertlokal, den gamla järnhyttan "Verket" som nu är ett konstcenter. Det var verkligen en stämningsfylld och häftig miljö som passade skivan perfekt.

Vi hade två jättefina och speciella konserter på kvällen och efter det fortsatte vi och publiken att fira med snittar, champagne och dansmusik kvällen lång. Det här var sista konserten med Emma och det bidrog ju såklart till det speciella också. Lycka till med allt, Emma! Vi ska göra vårt bästa för att klara oss utan dig! :-)

Det var i alla fall en underbar kväll och vi var så lyckliga att alla våra nära och kära var där och delade den med oss! Om ni är nyfikna på skivan, som förresten heter Northern Lights, så finns den just nu att köpa på www.acappellazone.com och på våra konserter. Inom kort kommer också vår nya hemsida upp, där man också kommer att kunna köpa den! Det är mycket nytt och spännande just nu!

Under våra dagar här i Avesta har vi varit hemma hos Antons mamma Anita och hennes Eric och blivit bortskämda. Hon kallar sig vårt största fan, och vi tvekar inte att kalla oss hennes största fans också! :-) I söndags bjöd Anita in oss och våra gäster på en underbar Efter Release-brunch, och på kvällen efter en riktigt välförtjänt slappardag njöt vi av en riktigt mysig kräftskiva.




Kommentarer
Jocke

Så synd att jag inte kunde vara där! Ser fram emot att höra skivan. :)

2011-08-09 @ 15:10:22
URL: http://www.storbloggaren.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0